Ga naar overzicht pagina

Betonconstructies met hoge isolatiewaarden

Het gewapend isolatie-element maakt het mogelijk

Iconorm is een systeem waamee koudebrugvrije geïsoleerde betonconstructies voor plaatfunderingen en/of wanden gemaakt kunnen worden. Ruwbouw = Afbouw

Gebogen koudebrugvrij zichtbeton paneel

Iconorm is een andere manier van bouwen met beton. Hier staan de uiteindelijke eisen van de klant centraal. Vanuit dit standpunt wordt de bouwmethode aangepast. Dit kan gaan van een simpel geïsoleerd binnenspouwblad tot een tweezijdig zicht betonnen constructie waar isolatie- en akoestische waarden, elektra, betonkernactivering, gas en waterdichtheid nauwkeurig bepaald kunnen worden tegen een betaalbare prijs.

Niet dat de materialen goedkoper zijn. Iconorm maakt het echter mogelijk afbouw en ruwbouw in een fase te integreren waardoor kosten, bouwtijd, en foutmarge geminimaliseerd worden terwijl een betere kwaliteit geleverd wordt. Iconorm is simpel en eenvoudig bouwen.

Met het Iconorm systeem kunnen er geïsoleerde vloerplaten, binnenspouwbladen, holle wanden, sandwichpanelen en woning scheidende  wanden gemaakt worden. Iconorm kan op de bouwplaats toegepast worden of in de prefab industrie zodat bijna alles met betrekking tot geïsoleerd beton mogelijk is.

Een passiefhuis standaard in beton wordt door Iconorm een kostengunstige mogelijkheid een kwalitatief hoogwaardig bouw te realiseren. 

Iconorm gaat uit van de isolatie. Door de gepatenteerde afstandhouder is het mogelijk wapening, elektro, betonkernactivering, water en vele andere zaken als een op de isolatie te bevestigen en zo een prefabelement te produceren voor het storten op de bouwplaats of in de betonfabriek. Door de integratie in de ruwbouwfase van vele technieken die in de afbouwfase gebruikt worden is het mogelijk om zeer snel en daarmede kostengunstig te bouwen.

Leverancier
Laane Trading bvba
Adres
Lintsesteenweg 60
2500 Lier
Contactgegevens
Tel: +32 3 4881178
Fax: +32 3 4881183
E-mail: laane@laane.be
Persoonlijke gegevens
Voorletters
Voornaam
Achternaam*
Adres
Huisnummer
Postcode*
Plaats*
Land
E-mail*
Telefoonnummer*
Bedrijfsnaam / Particulier*
Bevestigingscode captcha
  *
Geïnteresseerd in
Opmerking
Geisoleerde betonconstructies (10649)
Ga naar overzicht pagina
Meest bekeken
  • Therma TP10 Renova Dakplaat
  • Isover Mupan Ultra XS
  • TEK Bouwsysteem
  • Eurofloor isolatieplaten
  • Prelasti S
  • UNI-Flexplug
  • Geisoleerde betonconstructies
RSS Twitter Linked In Facebook Mail Youtube