Ga naar overzicht pagina

Vlakke plaatcollector

De Vitosol 200-F (in combinatie met een zonneboiler) overtuigt als vlakke plaatcollector door een hoog rendement en een aantrekkelijke verhouding tussen prijs en vermogen. De Vitosol 200-F is een al jarenlang beproefde vlakke zonnecollector die verder is verbeterd en door zijn lage gewicht nu nog montagevriendelijker is geworden. De hoge kwaliteit zorgt voor een duurzame bedrijfszekerheid, een lange levensduur van de installatie en een hoog rendement.

Efficiënt op lange termijn

De exclusieve Sol-Titan-laag maakt efficiënt gebruik van de zonnestraling en haalt een hoog rendement. De behuizing van de Vitosol 200-F bestaat uit een rondomrond gebogen aluminium frame zonder verstekvoegen of scherpe kanten. Samen met de naadloos uitgevoerde, weers- en UV-bestendige glasafwerking en de doordrukbestendige achterwand van aluminiumplaat zorgt dit voor een lange levensduur en een constant hoge energiebenutting.

Aantrekkelijk design, individuele kleurvormgeving

Maak van uw zonnecollectoren een designelement voor de vormgeving van uw dak! De Vitosol 200-F-collectoren kunnen in de dakbedekking worden geïntegreerd. De randbekleding (verkrijgbaar als accessoire) zorgt daarbij voor een harmonische overgang tussen collectoroppervlak en dak. De frames en de randbekleding worden standaard geleverd in het bruin (RAL 8019) - indien gewenst zijn uiteraard ook andere RAL-kleuren leverbaar.

Voor elke behoefte het passende zonnesysteem

Dankzij het absorberoppervlak van 2,3 m² of van 4,76 m² kunnen vlakke collectoren van het type Vitosol 200-F optimaal aan elke energiebehoefte worden aangepast. De collectoren kunnen verticaal of horizontaal worden geplaatst.

Merk : Viessmann
Land : Nederland
Leverancier
Viessmann Nederland B.V.
Adres
Lisbaan 8
2908 LN Capelle aan den IJssel
Contactgegevens
Tel: +31(0)10- 458 4444
Fax: +31(0)10- 458 7072
E-mail: info-nl@viessmann.com
Persoonlijke gegevens
Voorletters
Voornaam
Achternaam*
Adres
Huisnummer
Postcode*
Plaats*
Land
E-mail*
Telefoonnummer*
Bedrijfsnaam / Particulier*
Bevestigingscode captcha
  *
Geïnteresseerd in
Opmerking
Vitosol 200-F (10222)
Ga naar overzicht pagina
Meest bekeken
  • Therma TP10 Renova Dakplaat
  • Isover Mupan Ultra XS
  • TEK Bouwsysteem
  • Eurofloor isolatieplaten
  • Prelasti S
  • UNI-Flexplug
  • Geisoleerde betonconstructies
RSS Twitter Linked In Facebook Mail Youtube